Памела & Мадона: две богини на една обща сцена

  • Сподели:
Памела & Мадона: две богини на една обща сцена

Мадона сподели сцената с актрисата Памела Андерсън по време на спирка от турнето си в Канада.

65-годишната Мадона имаше специален гост-съдия, който се присъедини към нея на сцената по време на неотдавнашното ѝ турне ''Celebration Tour'' в Rogers Arena, Ванкувър. По време на изпълнението на емблематичния сингъл на Мадона от 1990 г. - "Vogue" тя изненада феновете си с 56-годишната Памела Андерсън като гост-жури. Минути преди началото на състезанието актрисата от "Спасители на плажа" поздрави Мадона с прегръдка и помаха на публиката. След това Памела зае мястото си на сцената и вдигна табло с цифрата 10.

Предишни гост-съдии по време на сегмента са били дъщерята на Мадона Лурдес Леон и синът ѝ Роко Ричи, както и известни лица като FKA Twigs, Diplo, Ейми Шумър и Чарли Хънам, модните дизайнери Жан-Пол Готие, Стела Маккартни и Донатела Версаче и дори личният готвач на певицата, който се присъедини към нея на сцената в Германия.

Турнето "Celebration" стартира в Лондон миналата година и се отправи към Северна Америка през декември. Следващия месец Мадона ще изнесе пет концерта в Kia Forum в Лос Анджелис, след което ще се отправи към Флорида и Тексас през април и ще завърши в Мексико Сити на 26 април.

При стартирането на турнето си миналата година Мадона каза в изявление: "Развълнувана съм да изследвам колкото се може повече песни с надеждата да поднеса на феновете си шоуто, което те чакат."

Музикалният директор на поп иконата Стюарт Прайс също обясни турнето пред Би Би Си, като каза: "Най-големият хит не е задължително да бъде песен. Той може да бъде сценично облекло, може да бъде видеоклип или изявление. Репутацията на Мадона се дължи на това, че е изключително прецизна и много стриктна във всички отдели. Когато погледнете едно турне от такъв мащаб, то има безброй движещи се части, толкова много елементи, че всичко трябва да бъде силно фиксирано. Но има едно нещо, което винаги е динамично, и това е самата Мадона. Нейната личност е толкова силна, взаимодействието ѝ с публиката е толкова ярко, че това създава възможности за вариации от вечер на вечер."

 

Виж още