Зоните, с които бихте могли да съблазните всеки мъж

  • Сподели:
Зоните, с които бихте могли да съблазните всеки мъж

Ако искате да се почувствате като звезда и да блеснете в цялата си красота, определено трябва да обърнете малко повече внимание на специалните зони, от които почти всеки мъж е привлечен. Тези зони са като сексуални магнити, които привличат силния пол и карат мъжете да бъдат запленени от външния ви вид, както и от начина, по който изглеждате. 

Ето и кои са тези специални части от тялото ви, които действат като афродизиак за мъжете.

Областта на шията
Ако искате да изглеждате наистина блестящи и красиви, полагайте ежедневни грижи за тази област, като нанасяте върху нея подходящи кремове, с които тази област да изглежда подхранена и красива. Тази зона на съблазън изисква също толкова грижи, колкото и лицето, затова не я пренебрегвайте, особено в сутрешните и вечерните си ритуали за поддръжка. За целта бихте могли да използвате подходяща козметика, която има едновременно избелващ, хидратиращ и почистващ ефект.

Областта на деколтето
Едва ли съществува мъж, който би споделил, че никога не е спирал погледа си в тази еротична зона и не се е наслаждавал на стегнатия и красив женски бюст. Ако искате да привлечете вниманието към себе си, просто изберете по-дръзко деколте и отворени дрехи в областта на бюста, които не показват всичко, но пък оставят на мъжкото въображение да допълни картинката. Козметичните фирми на пазара са се погрижили с редица продукти за тази зона, които правят бюста стегнат и хубав.

Ушите
Ушите са тази част от тялото, която има способността да прихваща температурата на околната среда, така например зимата те започват да изсъхват, а пък лятото да почервеняват. С добавянето обаче на специални кремове и пудри можете да запазите красивия вид на ушите, а за да впечатлите мъжа до себе си заложете и на запомнящ се аромат, който да нанесете зад ушите и който ще го накара да се влюби във вас.

Косата
Повечето мъже споделят, че при срещата с жена първото, което виждат е именно косата - нейната дължина, блясък, гъстота и оформление на прическата. Всъщност дали косата ви е късо подстригана или пък се радвате на дълги и гъсти коси, за силния пол няма голямо значение, по-важното е тя да бъде поддържана добре, да изглежда чиста, бляскава и красиво оформена. 

Гледайте най-новия ни подкаст ''Красивата част от живота''.

Виж още