Пет цвята на косата, които ще бъдат на мода през 2024 г.

  • Сподели:
Пет цвята на косата, които ще бъдат на мода през 2024 г.

От най-естествения до най-екстремния цвят - тази година косата се боядисва в огненочервено, наситено шоколадово и русо с много ярки отблясъци.
С наближаването на края на годината нуждата от цялостна промяна на имиджа ни става все по-силна и, разбира се, ако решим да започнем отнякъде, това ще е от косата ни. Независимо дали обичате да експериментирате, или предпочитате постепенни и леки промени, тенденциите в косите за 2024 г. ще ви помогнат с предложения за всички стилове. От огнено червено до завръщане към естествеността - можете да почерпите вдъхновение от модните подиуми на водещите марки и да посетите фризьорския салон готови и развълнувани за освежена визия.

High View Art състави ръководство за най-модерните нюанси:

Огнено червено

След Кендъл Дженър и избора ѝ да се появи на подиума на Prada с червена коса през март 2022 г. червените бои счупиха рекордите по търсене. От джинджифилово до класическо огнено червено (като това, което видяхме от Diesel), червеникавите нюанси на косата са тенденция номер едно, ако искате да обърнете всички погледи към себе си. Бъдете внимателни обаче, защото този вариант изисква специални грижи, обърнете се към специалисти, за да ви препоръчат най-добрите продукти, за да запазите цвета ярък и жизнен.

Тъмнокафяво

Почти черно, но не. Тъмнокафявото е един от най-естествените нюанси, ако искате да се върнете към натуралния си вид и за щастие не се нуждае от интензивна поддръжка, за да изглежда страхотно. Въпреки че може да се изкушите, опитайте се да избягвате светлосенките и го оставете възможно най-нежно.

Кестеняв цвят с балеаж

Балеажът се завръща и е одобрен от Loewe. За да постигнете тази визия, трябва само да отворите долната част на косата си с нюанс, който е възможно най-близък до естествения, и така да придадете допълнителна светлина на прическата си.

Блондинка с акценти

Сега има акценти, които изсветляват косата, без да се налага да минавате през декапаж. Естествени и без усилие, те са точно това, от което се нуждаете, за да придадете допълнителен блясък на русата си коса, приемайки модерен, но естествен цвят.

Много светло кафяво

Разбира се, ако не сте готови да станете официални блондинки, можете да се обърнете към светлокафявото - нюанс, който става все по-популярен. Перфектен за всички тонове на кожата и много стилен, той ще ви въведе в новата година с освежено настроение и коса, която не изисква особена поддръжка.

Виж още