Килиън Мърфи: новият посланик на Versace Icons

  • Сподели:
Килиън Мърфи: новият посланик на Versace Icons

Versace обяви Килиън Мърфи за дебютен мъжки талант на Versace Icons. Специалната кампания ще бъде първата на Килиън за Versace и в нея актьорът, носител на "Оскар", ще носи някои от ключовите модели от мъжката колекция Versace Icons.

Ирландският актьор ще застане начело на новата глобална кампания Versace Icons, в която ще моделира "ключови и вечни елементи" от едноименната колекция мъжки облекла, съобщиха от луксозната италианска марка.

"Развълнувана съм, че Килиън се присъединява към семейството на Versace", казва в изявление Донатела Версаче, дългогодишен творчески директор на марката. Модната дизайнерка също така приветства неотдавнашната победа на Мърфи за наградата "Оскар" и неговата енергия на екрана. "Той е магнетичен и хипнотизиращ пред камерата и ми харесва да го видя как вдъхва живот на Versace. Килиън е наистина изключителен актьор и напълно заслужава наградата си "Оскар".''

Кампанията не е първата, в която Мърфи носи Versace. Съвсем наскоро актьорът облече класически и непреходен костюм по поръчка на Atelier Versace на церемонията по връчването на Оскарите. Марго Роби, Америка Ферера, Реджина Кинг и Дуейн Уейд също бяха сред знаменитостите, които носеха марката за голямата вечер.

През април миналата година Versace назначи Ан Хатауей за лице на предишната си кампания "Icons", която, подобно на новата част, представяше вечния сарториален разказ на марката. 

Кампанията Versace Icons с участието на Килиън Мърфи стартира в световен мащаб на 3 април.

Виж още