Месец октомври 2023 г. настъпва с много щастливи събития за три зодии

  • Сподели:
Месец октомври 2023 г. настъпва с много щастливи събития за три зодии

Октомври е месецът, в който ще се възцари пълна трансформация и тук важно е да споделим, че промяната при повечето зодии ще носи силен положителен заряд. Очакваните щастливи събития ще сполетят три зодиакални знака, които през този месец ще се радват на мащабни промени свързани с нова работа, появата на нов член в семейството и голяма изненадваща придобивка.

Разберете кои са тези щастливци, които ще изпитат моменти на наслада и които съдбата ще възнагради с едни наистина незабравим спомени.

Скорпион
Месец октомври за Скорпионите ще бъде като един подранил Дядо Коледа, носещ огромен чувал със сбъднати мечти, късмет и незабравими моменти. Още през първите пет дни в живота на Скорпиона ще се усети видима промяна, която ще го накара да погледне в перспектива живота си и да повярва в неограничените сили, с които ще го заради Вселената.

Мигове на щастие и емоционални радости, предстоят на датите – 6, 12, 14, 18, 22, 26, 29 от месеца за родените под този воден знак. В тези дни Скорпионът ще усеща силен приток на енергия, която ще го подбутва все по-напред и нагоре към успеха. Една вълшебна среща в средата на месеца ще изпълни сърцето на Скорпиона с много романтични помисли и желание да се впусне в неочакваното събитие с цялата си душа.

През целия месец родените под знака на Скорпиона ще усещат как до раменете им върви късметът, който ще им помогне да се справят успешно със завършването на мащабен проект, който досега е успял да им е отнеме изключително много време и ще докажат пред всички вълшебните си способности. Месец на щастие, нова любов и красиви събития, носещи аромат на хармония и душевна радост ще прегърнат така силно Скорпиона, че на моменти самият той ще се почувства, като в една красива приказка, от която няма да поиска да излезе никога повече. 

Везни
Със започването на октомври ще усещате как бързо вашите мисли се превръщат в сбъднати мечти, но тук разковничето ще се крие в това накъде ще ги насочите, за да не се окаже впоследствие, че благодарение на своите желания сте оставили по пътя си куп разбити мечти и сърца. През последния месец усещахте силно напрежение, дължащо се на скоростното намиране на решения за текущите проблеми, но сега Везните ще навлязат в нов етап, в който целият този стрес ще остане зад гърба им, заменен от много свободно време, което да прекарат с близките си хора и да се насладят на незабравими спомени.

През целия месец Везните ще се чувстват късметлии и това ще е причината да залагат на сляпо, но въпреки това съдбата ще им изпраща единствено успехи и радост. Най-късметлийските дни за тях през този месец ще бъдат – 2, 4, 7, 10, 13, 19, 22, 25. В последните пет дни от октомври Везните ще получат предложение за работа, на което няма да могат да устоят и ще се впуснат в новото приключение без да се замислят.

Водолей
За вас Водолеи, съдбата през този месец е подготвила от всичко по много – много романтика, щастливи моменти, изненади, късмет и щастие. И тази огромна промяна в живота ви ще започнете да я усещате, още през първите три дни от месеца, когато ще получите най-голямата изненада свързана с някакво завещание, покупка или дарение от близък човек - на имот, който ще ви накара да полетите от радост.

Но дотук не свършват хубавите новини за Водолея, защото още към средата на октомври му предстои една магическа среща, с човек, в когото ще открие много сходни качества и бързо ще се зароди една неразрушима духовна връзка. Най-щастливите и късметлийски дни за представителите на тази зодия ще са – 1, 3, 4, 8, 10, 17, 19, 20, 21, 24, 27 от месеца. През последните няколко дни от месеца ще получите една наистина разтърсваща новина, свързана с появата на нов член от семейството, която ще ви предаде още повече положителна енергия.

Виж още