Анджелина Джоли и дъщеря ѝ Вивиен присъстваха на премиерата на шоуто си на Бродуей

  • Сподели:
Анджелина Джоли и дъщеря ѝ Вивиен присъстваха на премиерата на шоуто си на Бродуей

Анджелина Джоли и 15-годишната ѝ дъщеря Вивиен Джоли-Пит работят заедно по нов спектакъл на Бродуей - ''The Outsiders''. Те отпразнуваха премиерата на проекта в петък, като присъстваха на събитието рамо до рамо.

Премиерата бе рядко явяване на червения килим за майката и дъщерята. Джоли носеше копринена рокля със златна пелерина, докато Вивиен избра син гащеризон. Двете съчетаха тоалетите си в знак на солидарност. Те позираха с Джъстин Ливайн, който е автор на книгата и музиката за новия спектакъл. Пиесата е адаптирана по едноименния роман на С. Е. Хинтън. "Аутсайдерите" е новата сценична адаптация на любимия роман на С. Е. Хинтън от 1967 г., посветен на съзряването. Историята е адаптирана преди повече от 40 години от режисьора Франсис Форд Копола и сценаристката Катлийн Роуъл. Във филмовата адаптация от 1983 г. участват К. Томас Хауел, Патрик Суейзи, Мат Дилън, Роб Лоу, Ралф Макио, Том Круз и др.

В новия мюзикъл участват Броуди Грант в ролята на Понибой Къртис, Брент Комер в ролята на Дарел Къртис, Джейсън Шмидт в ролята на Содапоп "Сода" Къртис, Скай Лакота-Линч в ролята на Джони Кейд, Дарил Тофа в ролята на Кийт "Two-Bit Mathews" и Джошуа Буун в ролята на Далас "Dally" Уинстън.

Историята разказва за братята Понибой, Дарел, Сода и тяхната група приятели след смъртта на родителите на братята Къртис в Тълса, Оклахома, през 60-те години на миналия век.

Джоли е продуцент на "Аутсайдерите", а дъщеря ѝ е нейна асистентка като доброволец в продукцията. На премиерата Джоли говори пред People за това как Вивиен е "най-големият изкуствовед" в семейството. Вивиен има още петима братя и сестри: 15-годишният ѝ брат близнак Нокс, 17-годишната Шайло, 19-годишната Захара, 20-годишният Пакс и 22-годишният Мадокс. Пакс също присъстваше на премиерата.

"Вив ми напомня на майка ми по това, че не е съсредоточена да бъде център на вниманието, а върху това да бъде подкрепа за другите творци. Тя е много внимателна и сериозна по отношение на театъра и работи усилено, за да разбере с какво най-добре може да допринесе'', каза Анджелина.

През 2019 г. в есе, написано от Джоли за списание ELLE, актрисата споделя съветите, които е давала на Вивиен и сестрите ѝ, докато са растяли. "Често казвам на дъщерите си, че най-важното нещо, което могат да направят, е да развиват ума си. Винаги можеш да облечеш красива рокля, но няма значение какво носиш отвън, ако умът ти не е силен. Няма нищо по-привлекателно - може дори да се каже очарователно - от жена с независима воля и собствено мнение.''

Виж още