Хейли & Джъстин в очакване на първото си дете

  • Сподели:
Хейли & Джъстин в очакване на първото си дете

Хейли и Джъстин Бийбър са готови да станат родители и вече са избрали име за бебето си.

"Всички са много развълнувани за тях", казва източник пред списание People. "Те ще бъдат страхотни родители, а Джъстин ще бъде супер отдаден баща. Това ще бъде следващият важен проект за него. Избрали са име на бебето, което според тях е перфектно. Освен това започват да декорират детската стая. Нямат търпение да посрещнат на бял свят рожбата си".

Хейли и Джъстин споделиха новината със съвместен пост в Instagram в четвъртък, 9 май. Постът съдържаше видео, показващо подновяване на брачните им обети. Хейли беше облечена в рокля на Saint Laurent от Антъни Вакарело. Общите 343 млн. последователи на двойката в Инстаграм изстреляха милиони харесвания на снимките в рамките на няколко минути.

30-годишният Джъстин и 27-годишната Хейли се запознаха на събитие на "Today Show" през 2009 г., а през 2015-2016 г. започнаха да се срещат, преди временно да се разделят. През 2018 г. те отново се събраха и се сгодиха в рамките на няколко седмици на 7 юли 2018 г. Двойката обяви, че ще се оженят само няколко месеца по-късно на 28 ноември 2017 г. и сключиха граждански брак в Ню Йорк. Семейство Бийбър имаше официална сватбена церемония в Южна Каролина по-малко от година по-късно на 30 септември 2019 г.

Хейли, дъщерята на актьора Стивън Болдуин, е работила като модел за десетки модни марки от висок клас, а през 2022 г. основава собствена марка за грижа за кожата "Rhode". 

Виж още