Ава & Рийз: дъщеря отражение на майка си

  • Сподели:
Ава & Рийз: дъщеря отражение на майка си

Двойката майка и дъщеря присъстваха на празника на Tiffany & Co. в Бевърли Хилс, Калифорния.

Рийз Уидърспун дойде с 24-годишната си дъщеря на събитие в имението Бевърли, организирано по случай представянето на Синята книга 2024: Tiffany Céleste. И двете дами координираха визиите си с рокли без презрамки с еднакви силуети. Роклята на Рийз беше елегантна черна рокля на David Koma с висок разрез на бедрата, подчертан от детайл с копринена панделка на талията и кръгла закопчалка с кристали.

48-годишната актриса съчета роклята с черни сандали с каишки и блестящи бижута от луксозната къща, сред които голямо диамантено колие, подходяща гривна с маншет и пръстен. Косата на Рийз беше във вълнообразна прическа настрани, а гримът бронзов. Ава заложи на сива рокля до пода със структуриран корсаж от Alberta Ferretti. Тя добави малко блясък към едноцветната визия със златна и диамантена огърлица и подходящ пръстен от Tiffany & Co.

Според съобщението за пресата "Неземната колекция Tiffany High Jewelry е посветена на безграничното въображение на Жан Шлюмберже и неговото очарование от тайните на Вселената. И преоткрива емблематичните интерпретации на дизайнера на слънцето, луната, звездите, далечните галактики и фантастичните светове."

Уидърспун, която наскоро се раздели със съпруга си Джим Тот, често води дъщеря си на модни и други събития. 

На събитието се присъединиха и други знаменитости като Аня Тейлър-Джой, Емили Блънт, Габриел Юниън, Ъшър, Оливия Уайлд и Суки Уотърхаус. 

Виж още