Памела Андерсън: Искам да съм в хармония със себе си и да изглеждам на годините си

  • Сподели:
Памела Андерсън: Искам да съм в хармония със себе си и да изглеждам на годините си

Възраждането на една икона.

От няколко месеца насам 56-годишната актриса от "Спасители на плажа" прави радикална промяна в стила си. На дневен ред са завръщането към природата и минималистичният, тих и луксозен гардероб. 

За Памела гримът е вече в миналото. 56-годишната американско-канадска актриса е решила да се откаже от някогашната си характерна визия. Модният свят я аплодира и я превърна в своята нова икона. През януари 2024 г. тя позира за кампанията за пролет-лято 2024 г. на нюйоркския дизайнер Proenza Schouler. Седнала на метален стол, облечена в черно двуредно палто върху мрежеста рокля, тя изглеждаше толкова естествена, колкото можеше да бъде. Единствените ѝ изключения: малко балсам за устни и коралов лак на ноктите ѝ. Веднага след като бяха публикувани, снимките станаха популярни в социалните мрежи. 

През март 2024 г. Пам обръща внимание на дизайна. За Re/Done тя проектира капсулна колекция от 25 артикула, вдъхновени от 90-те години на миналия век, всички изработени от органични материали. За да съпътства представянето, Памела Андерсън позира без грим. Тя беше категорична в това отношение към марката, както обясни в интервю за "Ню Йорк Таймс": 

"Оценявам процеса на стареене. Забавлявам се с това, което се случва с лицето ми. Сега се чувствам по-секси, тъй като в мен има загадъчност и мистерия. За жалост, това осъзнаваме на по-късен етап от живота си."

Макар че през по-голямата част от публичния си живот Памела се опитваше да оправдае имиджа си на ултрасексапилна блондинка от "Спасители на плажа", отказът от грима най-накрая се превърна в инструмент за самоприемане. 

За първи път е на корицата на френския ELLE, за първи път е поканена на Met Gala, модното събитие, организирано от Анна Уинтур в Ню Йорк, за първи път седи на първия ред на ревюта от висшата мода, за първи път лансира собствена натурална и веганска линия козметика и за първи път е начело на мюзикъл на Бродуей!

Памела не иска да връща времето назад, нито да крие бръчките си под маска.

"Щастието е най-добрият козметичен трик. Да бъдеш смел е секси. Борбата за свобода започва със собствената свобода. Животът е привилегия, която не трябва да се приема с лека ръка", допълва тя.

Гледайте най-новия ни подкаст ''Красивата част от живота''.

Виж още