Стинг & Труди: Когато някой не пуска ръката ти, дори и в изпитанията

  • Сподели:
Стинг & Труди: Когато някой не пуска ръката ти, дори и в изпитанията

Стинг и съпругата му Труди Стайлър присъстваха на премиерата на филма "Партенопа" по време на 77-ия филмов фестивал в Кан.

Двойката изглеждаше влюбена, докато вървеше ръка за ръка през тълпата, преди да позира за снимки. 

Стинг и Труди са женени от 1992 г. и са родители на Мики, на 39 г., Джейк, на 38 г., Елиът, на 32 г., и Джакомо, на 27 г. 

Известният музикант и активист Стинг, чието истинско име е Гордън Съмнър, и съпругата му, актрисата и продуцент Труди Стайлър, завладяват сърцата ни с непреходната си любовна история, издържала изпитанието на времето и предизвикателствата на живота.

Връзката им започва в началото на 80-те години на миналия век, време, когато и двамата вече са утвърдени в съответните си кариери. Въпреки изискванията на техните натоварени графици, Стинг и Труди намират утеха и подкрепа един в друг, създавайки връзка, която ще се превърне в крайъгълен камък на тяхното споделено пътуване.

През годините двойката се е сблъсквала с трудности и пречки, както в личния си живот, така и в кариерата. От натиска на славата и общественото внимание до напрежението за поддържане на здраво семейство, докато преследват индивидуални страсти, Стинг и Труди се справят с тези предизвикателства с устойчивост. Едно от най-известните препятствия във връзката им е изневярата на Стинг през 80-те години, която разклати основите на брака им. Вместо да се поддадат на сътресенията, Стинг и Труди избраха да се изправят лице в лице с проблема, обръщайки се към семейната терапия и в крайна сметка станаха по-силни и по-отдадени един на друг.

"Партенопа" е италиански и френски филм, написан, продуциран и режисиран от Паоло Сорентино.

Подробностите за сюжета се пазят в тайна, но от продукцията твърдят, че филмът ще бъде "изследване на неумолимия стремеж към свобода, ненаситната любов към град с безброй лица и безграничните форми на самата любов". 

Във филма участват Селесте Дала Порта, Стефания Сандрели, Гари Олдман, Силвио Орландо, Луиза Раниери, Пепе Ланцета и Изабела Ферари.

Филмът е избран да се състезава за ''Златна палма'' на 77-ия филмов фестивал в Кан, а премиерата му се състоя 21 май.

Виж още