Три предмета, които носят негативна енергия и трябва да изхвърлите от дома си още сега

  • Сподели:
Три предмета, които носят негативна енергия и трябва да изхвърлите от дома си още сега

Всяка една вещ, с която имаме някакъв досег, дори и само визуален и която се намира в близост до нас, има способността да ни зарежда и да отнема енергията ни, като например това могат да бъдат картини, сувенири, дрехи и всякакъв вид предмети, които съхраняваме в дома си. Понякога хората не осъзнават, че огромна част от вещите, с които са заобиколени, носят някакъв вид енергия и имат способността да крадат част от техните сили. Има предмети, които директно изсмукват енергията ни, карайки ни да се чувстваме уморени, безсилни и особено нещастни и сега ще разгледаме част от тези вещи, от които бързо трябва да се отървем, ако искаме да живеем в пълна хармония и душевен мир.

1. Предмети, които не изхвърляме, а съхраняваме за далечното бъдеще
Това могат да бъдат дрехи, които не носим, вещи свързани с някакъв занаят, който искаме да практикуваме в бъдеще, детски играчки, стари учебници или пък музикални инструменти, на които възнамеряваме един ден да свирим. Всички тези предмети отнемат не само огромна част от пространството вкъщи, но и изпиват енергията ни. Затова ако не мислите скоро да се запишете на уроци по флейта, на курс по грънчарство или испански език или пък да отслабнете - просто се отървете от тях, преди тези вещи да са разпръснали отрицателната си енергия в дома ви.

2. Всичко, което е счупено, лепено или пукнато
Независимо дали става въпрос за старите ви сервизи или пък скъсани и продупчени дрехи, вие бързо трябва да се отървете от тези предмети, защото всяка вещ, която е белязана по подобен начин има силата да внася отрицателен заряд не само в дома, но и в тялото ни. Ако пазите скъсани или лепени обувки, чанти, вази, чаши, картини, пердета или пукнати предмети, лошата енергия няма да спира да циркулира около вас, затова още сега изхвърлете всичко ненужно и създайте една много по-хармонична и щастлива среда около себе си.

3. Подаръци от хора, които не харесвате
Обикновено подаръците са нещо прекрасно, но не и когато този ''дар'' идва от човек, който излъчва някакъв вид лоша енергия. Тогава този предмет бързо се напоява не само от неговия негативен заряд, но и от нашите мрачни мисли всеки път, когато погледнем въпросната вещ.

Виж още