Една икона е главното действащо лице на ноемврийския брой на Vogue France

  • Сподели:
Една икона е главното действащо лице на ноемврийския брой на Vogue France

The one and only: Виктория Бекъм е лице на корицата на ноемврийския брой на Vogue Франция. Неповторимата Виктория постепенно е спечелила признанието си като моден дизайнер и продължава възхода си.

Икона, която процъфтява под светлините на прожекторите на славата, нейната история е история на забележителна метаморфоза. От покоряването на тълпите по време на вълнуващите си дни като певица до ултрашикозния преход към модната арена, тя изковава своя собствен път, без да обръща внимание на излишното.

''Дейвид и аз обичаме Париж, откакто се запознахме преди 27 години. За един моден дизайнер няма по-добро място. Обичам хората там и енергията им. Това безспорно е най-красивият град в света. Чувствам се като у дома си в Париж." 

В интервю с Люйк Прижент дизайнерката разказва за живота си, за семейството си и за постоянно разрастващата ѝ се марка.

"Това е само началото. Имам много амбиции и работя усилено, за да постигна целите си". 

След като завладя Седмицата на модата в Париж, представяйки там своето дефиле, сега Виктория започва нова глава: пускането на новата си линия парфюми.

Тайната ѝ? Зад тази неуловима жена стои семейството ѝ - нейната опора. Заедно Виктория и Дейвид Бекъм въплъщават взаимна любов и подкрепа, които вдъхновяват целия свят. Те са живото доказателство, че славата може да се съчетае хармонично с пълноценен семеен живот. Майчинството играе централна роля в живота на Виктория Бекъм. Тя е майка на четири деца, които постоянно демонстрират своята подкрепа, независимо дали чрез социалните медии, или на първия ред на нейните ревюта. Тя ни напомня, че въпреки професионалните триумфи, ролята на родител е свещена.

''Благодарение на социалните медии хората вече ме виждат като трудолюбив човек, съпруга и майка... виждат истинската ми личност."

Виж още