Дъщерята на Бен Афлек смени името си на Фин Афлек

  • Сподели:
Дъщерята на Бен Афлек смени името си на Фин Афлек

15-годишната дъщеря на Дженифър Гарнър и Бен Афлек, Серафина Роуз, се появи за първи път официално с новото си име Фин на възпоменателната служба на дядо си миналия уикенд.

Облечена в черен костюм и с подстригана коса, Фин се представи с новото си име, преди да прочете библейски стих на събранието в Christ Church United Methodist в Чарлстън, Западна Вирджиния, в събота. Траурната служба, предавана на живо във Facebook, беше за бащата на Дженифър Гарнър - Уилям Джак Гарнър, който почина седмица по-рано на 85-годишна възраст.

Фин се представи на църковната трибуна с думите: "Здравейте, казвам се Фин Афлек", след което прочете глава 16, стих 8 от книгата Притчи: "По-добре малко с истина, отколкото много с несправедливост".

Фин е средното дете на Гарнър и Афлек, с по-голяма сестра Вайълет Ан, на 18 години, и по-малък брат Самюъл, на 15 години. Родителите им се разделят през 2015 г. и финализират развода си през 2018 г., но поддържат приятелски отношения. През 2022 г. Афлек се ожени за изпълнителката и актриса Дженифър Лопес, чиято 16-годишна дъщеря Емме Марибел Муниз използва полово неутрални местоимения и се сближи с Фин. 

Дженифър Лопес за първи път публично представи Емме по този начин пред публиката на гала вечерта Blue Diamond на фондацията LA Dodgers, където двете изпълниха песен през юни 2022 г.

''Последният път, когато пеехме заедно, беше на голям стадион като този. Това е много специален момент за мен, защото обикновено Емме не иска да се показва публично, но си остава любимия ми дуетен партньор за всички времена'' - каза Лопес на сцената.

Очевидно Емме и Серафина получават нужната подкрепа от родителите си в желанието си да бъдат такива, каквито са.

Виж още