Най-разхвърляните зодии, за които хаосът не е никакъв проблем

  • Сподели:
Най-разхвърляните зодии, за които хаосът не е никакъв проблем

В живота на тези зодии присъства постоянен хаос, както в ежедневието, така и в мислите и действията им. Обикновено тези знаци се опитват да бъдат над нещата и да не затормозяват излишно ума си с неща, които според тях не стоят на дневен ред. Дори и да не си го признават тези зодии трудно успяват да се справят с безпорядъка и може да се каже, че са едни от най-разхвърляните творчески натури, които нямат никакво време, което да отделят за чистене и внасяне на ред в живота им.

Близнаци
При този знак хаосът е не само свързан с разпилените дрехи и предмети, които този знак никога не се стреми да връща на обичайното им място, но и в главата му, където стотици гласове спорят и почти винаги са на различно мнение. За тях подредбата и редът не са на всяка цена и ако имат половин свободен час те биха го вложили във физическа и умствена почивка излежавайки се на дивана с хубава книга в ръка. Близнаците са един от знаците, който просто не държи на реда, нито пък на това какво ще кажат другите за този хаос, в който той живее и твори. 

Водолей
Водолеите обичат чистотата, както и водата, на която могат да се наслаждават по цял ден, докато взимат стотния си душ. Този знак обаче не държи на дребните детайли, като например на това как изпъва покривката от всичките ъгли или пък къде точно трябва да бъдат подредени мебелите в дома му. Той по-скоро е над тези неща и е съсредоточен в много по-важни, според него елементи. Водолеят е един от въздушните знаци, който не може да подреди своите мисли и приоритети, обикновено нещата се случват на момента и този знак действа почти винаги по интуиция, вместо по предварително обмислен план. Летящ в облаците често този знак е готов да промени мнението си и да поеме в друга посока. За него душевният хаос е онази невидима сила, която го изстрелва директно към небесата и му помага да не бъде просто част от стадото, а да грее със своя собствена светлина. 

Риби
Рибите са знак, който днес може да мисли и обещава едно, а утре да промени избора си без да дава логично обяснение за действията си. Не само тайнствени и мистични, но и ужасно неподредени в своите мисли, Рибите не могат да начертаят бъдещия си план и да го следват. На пръв поглед този воден знак изглежда изключително подреден, но на втори прочит това не е съвсем вярно, тъй като Рибите успяват да внесат творчески хаос не само на работното място, но и в личния си живот. По природа повърхности и разпилени те трудно овладяват целия този въздушен облак от мисли и предпочитат по-скоро да послушат вътрешния си глас, вместо дълго да анализират случващото се около тях. За Рибите не е чуждо да оставят дадена вещ на място, което впоследствие не могат да открият, както и да изрекат силни думи, след което да се отметнат от тях - това им е заложено в кръвта. Тяхната нерешителност и липса на подредба ги правят един от най-разпилените и хаотични знаци в Зодиака. 

Гледайте най-новия ни подкаст ''Красивата част от живота''.

Виж още