Анджелина Джоли и дъщеря ѝ Вивиен на наградите ''Тони''

  • Сподели:
Анджелина Джоли и дъщеря ѝ Вивиен на наградите ''Тони''

Анджелина Джоли демонстрира елегантност на 77-ите годишни награди "Тони" с рокля от кадифе в цвят тил, дело на Atelier Versace.

Към нея се присъедини 15-годишната ѝ дъщеря Вивиен, която ѝ помага да продуцира мюзикъла "Аутсайдери''. Продуцираното от Джоли представление спечели 12 номинации за наградата "Тони" тази година, включително за най-добър мюзикъл.

Пиесата е адаптирана по едноименния роман на С. Е. Хинтън. "Аутсайдери" е новата сценична адаптация на любимия роман на С. Е. Хинтън от 1967 г., посветен на съзряването. Историята е адаптирана преди повече от 40 години от режисьора Франсис Форд Копола и сценариста Катлийн Роуъл. Във филмовата адаптация от 1983 г. участват К. Томас Хауел, Патрик Суейзи, Мат Дилън, Роб Лоу, Ралф Макио, Том Круз и др.

В мюзикъла участват Броуди Грант в ролята на Понибой Къртис, Брент Комер в ролята на Дарел Къртис, Джейсън Шмидт в ролята на Содапоп "Сода" Къртис, Скай Лакота-Линч в ролята на Джони Кейд, Дарил Тофа в ролята на Кийт "Two-Bit Mathews" и Джошуа Буун в ролята на Далас "Dally" Уинстън.

Историята разказва за братята Понибой, Дарел, Сода и тяхната група приятели след смъртта на родителите на братята Къртис в Тълса, Оклахома, през 60-те години на миналия век.

В ''Аутсайдери'' звучи музиката на фолклорното дуо Jamestown Revival.

Джоли и дъщеря ѝ координираха тоалетите си за специалното събитие в театър "Дейвид Х. Кох" в Линкълн център, в Ню Йорк. Вивиен, която участва в афиша на "Аутсайдери" като асистент на продуцента, беше с координиран ансамбъл, състоящ се от свежа бяла риза под тилова жилетка, плюс тилови панталони и папийонка. Тя завърши визията си с маратонки Converse. Вивиен избра да бъде записана в афиша под името "Вивиен Джоли", а не като "Вивиен Джоли-Пит".

Виж още