Сара Джесика Паркър се завръща на снимачната площадка

  • Сподели:
Сара Джесика Паркър се завръща на снимачната площадка

Започнаха снимките на третия сезон на "And just like that" - което означава, че иконата на стила, Кари Брадшоу, отново се завръща по улиците на Манхатън за нови истории.

59-годишната актриса беше забелязана на Lincoln Center Plaza в Ню Йорк в петък, 10 май, облечена в нежнорозова пола и ментова блуза с панделка на врата. Актрисата допълни цветния тоалет с дълъг низ от перли. По-интригуващ обаче е изборът на чантата ѝ - украсена с бижута Jackie, която дизайнерите на костюмите на ''And Just Like That'' Моли Роджърс и Дани Сантяго са взели от дебюта на Сабато де Сарно в Gucci по време на колекцията пролет/лято 2024 в Милано през септември миналата година.

Де Сарно поставя своя печат върху характерната чанта на италианската къща, която дебютира през 1961 г. и носи името си от г-жа Кенеди, която я е използвала в гардероба си в Белия дом. Макар че наследникът на Алесандро Микеле преосмисли силуета с клипс, именно неговите обсипани с кристали варианти се оказаха най-емблематични за визията за Gucci.

Все още не се знае много за сюжета на третия сезон на ''And Just Like That'', но във финала на втория сезон имаше сюжетни линии, които останаха отворени. Завършихме сезона с Кари Брадшоу, която напусна любимия си апартамент и продължи напред с възобновената си връзка с бившия си годеник Ейдън Шоу, изигран от Джон Корбет.

Що се отнася до останалата част от групата, Миранда Хобс (Синтия Никсън) сключи примирие с двамата си бивши - Стив (Дейвид Айгенберг) и Че (Сара Рамирес), а Шарлот Йорк (Кристин Дейвис) се върна към работата си на пълен работен ден и възстанови домашното равновесие с Хари Голдънблат (Евън Хандлър).

На 7 май 2024 г. говорейки в предаването ''Today with Hoda & Jenna'', Паркър заяви, че макар да не може да разкрие подробности, новият сезон "ще има пластове, сложност и обрати, както винаги - особено в живота на Кари".

Въпреки че основният актьорски състав ще остане същият, в предстоящия сезон ще има и няколко нови попълнения. Сред тях е комедийната актриса Роузи О'Донъл. Името на героинята ѝ ще бъде Мери, но не се знае много повече за ролята, която ще изпълнява.

И докато сериалът ще посрещне някои нови герои, други познати лица няма да се завърнат. Сара Рамирес, която играеше поляризиращия любовен интерес на Миранда - Че, няма да се завърне за третия сезон.

Карън Питман, която изигра д-р Ния Уолъс в първите два сезона на сериала, също няма да се завърне. HBO Max потвърди излизането на героинята ѝ от сериала през март 2024 г., позовавайки се на конфликти в графика, преди Питман да потвърди, по Vanity Fair, че напускайки шоуто, тя се насочва към създаването на "по-големи и по-добри неща". В разговор с Radio Times Сарита Чудхури, която играе Сима Пател, казва, че ще е "трудно да си представи" снимките без Рамирес и Питман.

Виж още