Нестандартните булки в сватбената колекция на Jacquemus

  • Сподели:
Нестандартните булки в сватбената колекция на Jacquemus

Jacquemus е готов за сватбения сезон с новата колекция "Le Mariage".

Jacquemus преосмисля лятната сватба през призмата на дизайнера Симон Порте Жакемюс. Някои може би си спомнят, че самият Симон Порте каза "Да"на партньора си Марко Маестри в очарователната лятна августовска сватба в село Шарлевал в Южна Франция през 2022 г. Списъкът със звездни гости включваше Дуа Липа (която носеше бяла прозрачна рокля от базираната в Париж марка), Амина Муади и Жана Дамас. Оттогава почитателите на марката бяха запленени от начина, по който той внесе свой собствен стил в характерната за марката естетика, вдъхновена от Южна Франция.

Сега, влизайки в духа на летните сватби, Jacquemus е тук, за да направи вашия специален ден също толкова впечатляващ - и, разбира се, стилен. Сватбената колекция ''Le Mariage'' на луксозната марка се появи на 17 април и предлага визии за булката, младоженеца и шаферите.

Създавайки най-доброто сватбено парти, кампанията може да се похвали със смели, плътни цветове за шаферките в ярко оранжево-червено и гостите в ярко синьо и жълто и дори наситено зелено. Jacquemus въплъщава съвременния шик, който обхваща както забавлението, така и сериозността на случая. Аксесоарите, които никога не са се отдръпвали от драмата, като огромните шапки за слънце се завръщат в истинската мода на Jacquemus, докато прозрачните материали се използват с вкус и се съчетават с костюми с непринуден кройка.

Всяко изделие включва усещане за женственост, за да подчертае спокойствието на повода, придавайки му истинското докосване на Jacquemus.

Виж още