Седмичният хороскоп на High View Art за периода 27.05 – 02.06.2024 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за периода 27.05 – 02.06.2024 г.

През тази седмица въздушните знаци ще увеличат количеството на контактите, пътуванията и деловата активност, докато при земните знаци ще се наблюдава един лек застой, много подходящ за размисъл и преценяване на бъдещите им ходове. Водните знаци от своя страна ще бъдат добре балансирани и без проблем ще успяват да постигат целите си, докато огнените ще изпитват известно затруднение, особено в общуването с близките си хора.

Разберете какво ви предстои през тази седмица, според знака, под който сте родени.

Овен
Минавате по трънлив път, затова се опитайте да не бързате и да покажете повече гъвкавост и устойчивост ако не искате да понесете изпитанията, които ви е приготвила съдбата. Навлизате в период на емоционални бури, които могат да преобърнат живота ви на 180 градуса и да променят бързо плановете ви.

Телец
Активизирайте цялата си енергия за да покажете на своите началници колко целеустремени и упорити можете да бъдете. През следващите няколко дни ще ви гледат под лупа, затова внимавайте какви ходове предприемате.

Близнаци
За да постигнете баланс ви е нужно търпение, както и спокойствие на ума, но ако не спирате да се мятате през глава във всяка бурна ситуация показвайки своята позиция, ще дойде момент, в който ще се почувствате изцедени и без никаква енергия, затова просто подбирайте правилно битките си и не се впускайте в безсмислени конфликти, от които нямате никаква полза.

Рак
Критичността и инатът ще бъдат на дневен ред през следващите няколко дни, но истината е, че можете да си спестите много главоболия и неприятни ситуации, ако просто се усмихнете и оставите на страна за момент своята обида и разочарование. Не е трудно да дадете прошка и да продължите напред.

Лъв
В професионалната сфера е нужно да подходите една идея по-търпеливо и да изчакате нещата да се подредят от само себе си, без да влагате излишни емоции в предприетите начинания. Съвсем скоро ще усетите как това балансиращо спокойствие ви се отблагодарява. В любовта ви очакват едни много специални дни, в които ще можете да планирате, да мечтаете и да се радвате на прегръдките на любимия човек.

Дева
Заменете тази критичност с разбиране, а непостоянството с повече мобилизация, защото е много трудно съдбата да ви дава насреща онова, което желаете без самите вие да сте го заслужили. Сега е моментът да подходите по-адекватно към своето бъдеще и да изчистите стари спорове с ваши роднини, които до този момент са ви тежали и дърпали назад.

Везни
Съсредоточени в своите професионални ангажименти през следващите няколко дни ще бъдете изключително активни и ще прескачате от задача на задача, стараейки се да обърнете внимание и на най-дребните детайли. Всичко това няма да остане незабелязано от вашите началници и съвсем скоро можете да се радвате на заслужено повишение.

Скорпион
Концентрацията ви бяга и през изминалите дни сте натрупали някакво напрежение дължащо се на човек, който е бил ваш приятел, но сега се е превърнал в кръвен враг. Нашият съвет към вас е да не приемате нещата толкова лично и да помислите за своето собствено здраве, а съдбата от своя страна ще измисли най-добрия вариант, с който да бъдат удовлетворени и двете страни в конфликта.

Стрелец
През следващата седмица ще сте настроени на лятна вълна и ще ви се иска да си вземете почивка от цялата рутина, в която до момента сте потъвали. Сега е моментът ако искате да започнете нов курс, нова работа или да стартирате нов проект, защото звездите ще са настроени изключително благосклонно към вас.

Козирог
Мислейки за бъдещето, вие пропускате няколко основни елемента в настоящето, които съвсем скоро ще ви изиграят лоша шега. Внимавайте защото е много важно през тази седмица да не допускате никакви грешки и да не давате храна на конкуренцията.

Водолей
Очаква ви една интересна, динамична и хубава седмица, изпълнена с красиви моменти и най-вече едно признание от вашето началство, което дълго време сте очаквали. Сега е моментът просто да се радвате на своята победа и да се насладите на тези прекрасни мигове, които ви предлага съдбата.

Риби
Колкото по-капризни и разпилени сте, толкова по-безпощадна ще бъде към вас съдбата, затова сега е моментът да се концентрирате и да внасяте доза мисъл в своите действия, ако не искате да понесете мащабни загуби и да се върнете с няколко стъпки назад.

Виж още