Десет знака, които могат да ви подскажат, че сте във връзка с неподходящ човек

  • Сподели:
Десет знака, които могат да ви подскажат, че сте във връзка с неподходящ човек

Има ясни сигнали, по които бихте могли да разберете, че мъжът до вас е точният човек и всъщност си струва да бъдете с него, но има и по-различен тип знаци, които по-скоро се опитват да ви напомнят, че в живота съществуват и несполучливи връзки, както и че трябва да продължите да търсите своята сродна половинка, защото човекът до вас определено не е най-подходящата партия. 

Много често, когато жените са силно влюбени, пропускат тази фина червена лампичка, която има за цел да им покаже, че нещо в техния избраник ''куца'' и определено този мъж няма да ги направи щастливи. За огромна жалост по-голям процент от дамите са склонни просто да си затворят очите за 99–те недостатъка на мъжа до себе си и да се вкопчат в този 1 %, който в повечето случаи е свързан с неговата усмивка или пък цвета на очите, които всъщност не са решаващ фактор за това, дали човекът до тях е стабилен и искрен. Във втория случай пък, жените предпочитат да останат с поредния егоистичен манипулатор или пък гневен диктатор, за да не бъдат сами. Но тук е важно да отбележим, че е по-добре човек да е сам и щастлив, отколкото с неподходящия човек и тънещ в мъка и нещастие. А когато жената успее да запълни живота си със значими дейности и добри приятели, тя няма да чувства тази липса, а по-скоро ще живее грабейки всеки положителен и вълнуващ миг от живота си.

Разберете които са тези десет сигнала, които могат да ви подскажат, че мъжът до вас е неподходящ, за който не си струва да полагате никакви грижи, както и да губите времето си с човек, който не е от вашата кръвна група.

1. Мъжът до вас е затворен емоционално и колкото и да търсите контакт с него, за да говорите на по лични теми и по сериозни проблеми, той още повече се заключва за вас! 

2. Изключително невъзпитан и арогантен е! Не се притеснява да изстрелва поредица от псувни, докато сте заобиколени от хора, с идеята да изпъкне и да се направи на мачо!

3. Егоист от класа и това няма как да не го забележите! По поведението му се разкрива, че той не е готов да направи някакъв компромис в името на това да бъдете щастливи, тъй като в повечето случаи гледа единствено и само собственото си развитие и благополучие!

4. Неведнъж се случвало да излезете с роднини и приятели, а той да бъде прекалено груб с тях без дори да осъзнава, че по този начин ви оскърбява и ви кара да се чувствате нещастни!

5. Влага всичките си изкарани пари в хазарт, опиати или алкохол! В този случай няма какво да следите, нито пък да чакате, а директно си съберете багажа и не си губете времето с подобен мъж, чийто приоритети са свързани с доброволното самоубийство!

6. Винаги се държи вулгарно и грубо към вас, когато се намирате в компанията на други хора. Никога не казва мила дума за вас, нито пък се опитва да ви накара да се почувствате специални!

7. Когато вие имате проблем и се чувствате неразбрани, нещастни и тъжни - неговата реакция е да ви се развика и да образува скандал заради факта, че имате нужда от подкрепата му!

8. От както сте заедно нито веднъж този мъж не ви е казвал, че изглеждате добре, че ви обича или пък че вижда общо бъдеще с вас!

9. Когато покрай вас мине хубава жена, той не само, че се спира и ''плакне очи'', но и не пропуска да ви сподели, че тя е много по-красива от вас!

10. Когато искате да му споделите какви са вашите мечти и накъде смятате да насочите вниманието си в бъдеще, той не ви слуша и не се интересува нито от плановете ви, още по-малко пък от чувствата ви!

Гледайте най-новия ни подкаст ''Красивата част от живота''.

Виж още