Десет реплики, които ви гарантират сигурна раздяла

  • Сподели:
Десет реплики, които ви гарантират сигурна раздяла

Има думи, които не само, че не трябва никога да изричаме, но и да си помислим, особено когато държим на човека до себе си и желанието ни не е да го нараним. Понякога част от хората под натиска на силни емоции изстрелват обидни изрази и думи, които не мислят, но честно казано веднъж достигнали до човешкото ухо отрицателните реплики имат способността да се запечатват за дълго в нашето съзнание. Затова винаги когато се намираме под афект, трябва хубаво да премислим онова, което ще изречем, особено ако не искаме това да бъдат последните ни думи в тази връзка. 

Ето и десет израза, които биха ни гарантирали сигурна раздяла.

1. Влюбена съм в друг човек!
2. Не мога да те понасям – мразя те!
3. Ти си най-лошото, което животът би могъл да ми предложи!
4. Излъгах те за своето минало, както и за това какво работя!
5. Мразя семейството и близките ти, а приятелите ти са най-досадните и отвратителни личности, които някога съм срещала!
6. С теб съм само, защото имам финансова изгода!
7. Изневерих ти!
8.  Когато съм с теб не мога да спра да си мисля за твоя приятел/брат, мисля, че започвам да изпитвам силни симпатии към него!
9.  Излъгах те какво възнаграждение получавам, но пък не исках да харчиш парите ми за глупости!
10. Ти си стиснат, алчен, егоистичен неудачник! 

Останалите реплики, които в повечето случаи изричаме, когато се намираме под афект и които могат жестоко да наранят половинката ни са – ''Много си напълняла, не приличаш на себе си! Събирай си багажа и се махай! Ти си неуспешен и никога няма да можеш да постигнеш нещо в този живот! Беден си! Правиш ме нещастен! Мразя да чувам гласа ти! Представям си, че съм с друг докато правим любов!''

Виж още