Три места по света, на които може да откриете най-красивите вили за почивка

  • Сподели:
Три места по света, на които може да откриете най-красивите вили за почивка

Все повече хора предпочитат да прекарат почивните си дни някъде надалеч от шумния град в уединени кътчета, които по някакъв начин се докосват с тяхната собствена природа и ги карат да се чувстват уютно и като у дома си. Вилите са най-добрият начин да избягаме от големите и стресиращи градове и да се пренасочим към божествените кътчета по света, където можем да се отдадем на релаксация и зареждащ режим, в който да си почиваме и да се забавляваме в компанията на най-близките ни хора. Доста труден става изборът на място за отдих в днешно време, тъй като интернет пространството е запълнено с безброй много места, които да посетите, но за да направите най-правилния избор на вила, може да разгледате следващите няколко предложения от нас.

Тези места са не само супер привлекателни, но и оборудвани с всичко необходимо за да си изкарате една приятна и незабравима ваканция. Всъщност, повечето къщи за гости там, са безупречно проектирани и се водят едни от най-красивите вили в цял свят.

Каснес – Финландия
Каснес е прекрасен град разположен на Югозападния бряг на Финландия. Този град е известен с незабравимата си природа, която включва острови, море и гори. Островите с борови гори и скалистите островчета са част от Националния парк Архипелаг във Финландия. Част от вилите за почивка там създават усещането за бягство от забързания и напрегнат начин на живот в по-развитите региони. Повечето къщички за отдих са с големи кухни, разположени към просторни стъклени прозорци разкриващи една величествена и неописуема гладка.

В тях човек усеща минималистично, но уютно разположение на всеки елемент, а едни от основните услуги, които стопаните предлагат в тях, са закуска поднесена в дървена кошници, вана на дърва с гледка към плажа, както и величествен стар кей, по който посетителите могат да се разходят и да разгледат местността. Всъщност този остров е изключително лесен за обиколка, като в него гостите могат да открият отворени павилиони с храна и стъклени стени между, които са разположени лагерни огньове. Каснес се намира на два часа и половина път от летището на Хелзинки с последваща 20 минутна разходка с лодка до острова, на който човек може напълно да изключи и да забрави за всичките си тревоги и грижи.

Солето - Италия
Точно по средата между скалистите заливи на Източното крайбрежие на Саленто и пясъчните плажове на запад е разположен Солето, един привлекателен и безкрайно красив град потопен в миналото. В това очарователно градче в къщите могат да се наблюдават високи и сводести тавани, оригинални подове, просторни трапезарии, ретро мебели и стени с варова мазилка. Това прекрасно място е огласено от божествения звън на църковни камбани, което създава едно неописуемо усещане за божественост и хармония. Къщите там обикновено изглеждат старинно, но са с изчистен дизайн и внасящи много топлина и емоции в човешката душа.

Картахена – Колумбия 
Картахена е град в Колумбия разположен в северната част на страната на брега на Карибско море и е една от най-популярните и предпочитани туристически дестинации в  Колумбия. Старият град на Картахена е включен в списъка на световното наследство на ЮНЕСКО. В това градче вилите за почивка са историческо наследство, на което човек може да усети безбройните пътници, които са преминали от там и са оставили своя отпечатък във времето.

Повечето къщи са с оригинални елементи, високи тавани и дървени греди създаващи усещането за величие. В повечето стаи могат да се наблюдават еклектични предмети, като например – марокански фенери, индийски възглавници и тръстикови кресла. В някои от тях могат да се открият и легла с балдахин, както и изключително красиво гравирани плочки в банята. В това привлекателно градче човек може да открие оазиса на спокойствието и да се радва на една вълшебна и незабравима почивка.

Виж още