Виктория & Дейвид празнуват 25-ата годишнина от сватбата си

  • Сподели:
Виктория & Дейвид празнуват 25-ата годишнина от сватбата си

Една от сватбите, които завинаги ще останат в историята на попкултурата, е тази на Виктория и Дейвид Бекъм. Сега двойката пресъздаде този момент, за да си го припомним всички ние.

Двойката, която сключи брак на 4 юли 1999 г., в замъка Лутрелстаун в Ирландия, сподели съвместен пост в Instagram във визии, които страшно приличат на лилавите тоалети на Антонио Берарди, които носеха на големия си ден преди 25 години.

"Вижте какво намерихме..." - написа двойката в Instagram.

Трудно е да се каже дали това са оригиналните тоалети, но смелият лилав костюм и прилепналата по тялото рокля с флорални акценти изглеждат абсолютно същите като дрехите, които двамата са носили преди всички тези години.

За новата снимка Виктория и Дейвид са седнали на тронове - както подобава на кралица на модата и крал на спорта, които празнуват 25 години брак. 

Сватбата им през 1999 г. беше пищна, но интимна, като на нея присъстваха само 29 гости - включително колежките на Виктория от групата Spice Girls Мел Би, Мел Си и Ема Бънтън (без Гери Халиуел).

Няколко месеца преди сватбата си, двойката посреща първото си дете - Бруклин Бекъм, който днес е на 25 години. След това се появяват Ромео на 21 години, Круз на 19 години и Харпър Севън на 12 години.

Виж още